Cerita Si muka Ganas Berhati Sayur..Sayur Lemak

Saturday, February 9, 2013

The journey begin

Okeh...gua start dengan bulan feb 2012....

Konpem je gua punya research siap...gua pun balik kampung beserta barangan 2 tahun gua menuntut degree...

Gua ada misi..take care bapak gua yg sakit..

Kerja mmg gua tak pikir sangat..sbb kat kmpg ada kerja...

Bapak gua sakit misteri yg gua pun xpasti pada asalnye...brubat kampung biasa2 je...sampai la akak gua sages pg wat medical cekap kat BH diagnosis...rupanya ada tumor kat otak bapak gua...So doktor plak menyajes kami bawak ke hospital sg buloh...

Kt sg buloh,doktor pun turut menyajes dioperate bapak gua untuk buang tumor tu...

Bulan 3 cmtu...sian bapak gua...gua jaga dia sblm n slepas  operate..alhamdulillah semua slamat n bapak gua kembali sehat...

Gua trus kontiniu hidup gua dgn berkebun...bak kata pakcik2 kat kmpg gua,jgn dibiar tanah terbiar..usahakan....ada hasil....

Gua da malas nk taip....bnyk sgt typonye..nnt gua ada semangat kental,gua taip lagi...promise!!!!

2 comments:

  1. akhirnyeee...smga bapak ash sihat hndaknye..

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete