Cerita Si muka Ganas Berhati Sayur..Sayur Lemak

Tuesday, December 7, 2010

sebelumnye pulak..

malam sebelumnye cite kat bawah, gua g lepak kat sek 13..extrim pak..nak men wol klimb..kul 9.30 gua da tepacak kat situ..cari rakan2 yg lain..sambil tu lepak2 dulu ngan penunggu yg lain..dekat kul 10.30 baru la cukup korem..malam tu dorg siap wat makan2 lg..ada spageti ngan nasi minyak..siap makan da xlarat da nak main wol..so,lepak je sambil cite2,gosip2 sal trans titi baru2 ni..

then gua g hantar makanan jap kat kawan gua yg sakit..sian dia..xde slera makan..gua bli la bubur ngan harapan dia cepat ok..xde lak gua rase wat mende bodoh kali ni..sebab gua rase as a fren,pe salahnye gua tolong..kan?kan?kehkehkeh..

pastu g umah alip..pilot indon mari..gua nak amik belt Patagonia gua..haha..sronok sungguh..tp alip ofer gua brg2 lain..tp gua senyum jela..gua xde duit lagi la alip..nanti gua ada duit gua sampai la ke Jakarta tu..tgk pic si Jambang mmg wat darah gua menyirap..mmg bes ngan brg2 outdoor + brg vespa pun bnyk..huh!!

lapo lah..jom g makan..sape nak teman gua?

sempat lagi..

kalo ikut jadual yg gua set dalam kepala,gua da dalam bas da time ni..tp ada je anasir2 jahat suh gua stay lagi kat s.alam ni..kalo ikutkan da td kepentingan untuk gua stay kat sini..ada gak la si Jambang ajak keja..tp gua bukan xnak..gua kena setelkan kebun bapak gua kat kampung tu..gua nak amik upah wat kebun tok penghulu gua sket..nak kumpul duit ntuk kekasih ati gua sorang tu..dia tgh sakit lagi..sian dia sakit..

bebalik pada tajuk,sempat lagi ptg td gua pegi melengai ngan membe2 kat tasik sek 2..watpe kat situ?bawah ni citenye..






guane gaye pun,sok gua nak balik gak..gua ada misi..

Friday, December 3, 2010

wat geli2..

ada la sket pic gua kat trans titi..wat geli2..hoho..







Thursday, December 2, 2010

trans titiwangsa

Endurance..

Fitness..

Teamwork..

syok2 duk layan view yg kejap ada kejap xde sebab cuaca tak okay,dapat gua pikir yang bnyk lagi ciptaan Allah yg org lain lum tentu dapat tgk..

kire cam apa yg gua minat ni tak semua org leh rase dia punya fil tu..fil yg skali tarik nafas n hembus bile puas ati..hahaha..

gua cam biase lepak blakang ngan guide swiper..Acu..team S.O.S..Acu ni jenis xbnyk cakap..so,gua yg kena approch kalo nak beborak..

gua tgk trip ni cam lebih kepada kegrupan dari pada oberal yg join..gruping,pastu masa begerak..ada shooter,ada moderate,ada sweper yg lengai cam gampang folow dak injured..dak injured bukan masalah, semangat anda untuk duk blakang dia n bg semangat kat dia ntuk terus jalan..

gua tgk xramai dr group V1 ni yang sanggup duk blakang jd swiper..sebab takut lambat,takut penat..alasan!!..kadang2 masing2 ada self interest pun ada..

pada masa yg sama,time2 gua duk blakang,gua duk tepikir..dalam diri gua ni,ada 3 benda yg gua tak leh blah n xbleh nak terima sket....

1. orang jenis sembang pum pam pum pam..

2. org suka menipu gua...

3. hipokrit...

menda lain gua leh terima sket kot...

sok gua balik kampung..gua ada misi..misi yg gua kena capai gak sampai ujung bulan ni..

Sunday, November 21, 2010

aku rindukan kamu...

petang tu,hujan renyai2..khairul zulkarnain tak ke kebun...badannye terasa lemah skali..k.z detek badannye lemah kes die obedos makan lempeng kat umah samad semalam..samad beriye-riye sgt suh k.z datang sebab nak stori sal die kena lempang ngan bapak die tempoh hari..las wiken tak silap..

samad gulung rokok daunnye..he is remembering his son's and biutipul wif..samad menyesal,.kalolah dia tak pegi memancing ptg tu,anak n istrinye konpem2 bleh diselamatkan..lagu di radio usang da macam bekup song je ntuk k.z trus teringat kat dua org yg kz sayangi..lagu brunor mars..just the way u are..kalo ikutkan xkena..tp kz suka lagu ni..

tibe2 pintu umah diketuk.."hello,kz,are u there?"..jerit dari luar umah..
kz syak tu suara firdaus simon@sameon...kawan baik masa sesak..
"yes is izen"..jawab kz..masuk lah..

firdaus simon masuk..trus ke dapur menjenguk lauk kz pagi td..kosong..namun ditepi ada kotak pizza..
"takde pape pun daus,aku tepon pizza je pg td.."jawab kz belagak..

tujuan aku datang ni nak bgtau sumting..ada job bersihkan ladang sawit JKKK kampung kite..dorang ofer kite dua..bayaran agak lumayan..kita bagi la fifti-fifti..

gua on,kz bersuara..ko setup brg2..parang aku da sumbing..arah kz..daus,aku teringat both of them la...i reli mis them..ohh fuck!!..

orite buddi..daus lantas blah...digeleng2 kan kepala tgk rakan semasa sesaknye..sedih melihat kz bnyk berubah..dan yang tak leh blah,kz slalu berangan dia da kawin..sedangkan kz belum penah kawin...kz jadi camtu sebab slalu tido pas asar..

sebelum blah,daus sempat pesan kat kz..."ko jangan tido lak..tak elok.."
kz anggup...bila daus da jauh,kz tarik bantal spongebob kesayangannye..
"pedulik hape aku..hujan ni..sedap tido.."kz  trus lelap..nak mimpi istri dan anaknye..yang tak penah wujud pun..bongok...
Bantal mirip milik kz

Monday, November 15, 2010

kasih pamela andertu

di hujung sebuah kampung,tinggal seorang gadis bernama pamela..walopun berkulit agak gelap,pamela tak pernah langsung disamakan mahupun dibandingkan dengan pamela anderson..model amerika tuh..mmg tak de point lgsg nak samakan pamela nih..tp pamela tak penah tacing..apetah lagi mengadu kat biro wanita dan masyarakat daerahnye..sebab biro tu dipegang oleh jeniper,anak bekas tok penghulu..merangkap musuh pamela dr darjah 4..kes jeniper kutip yuran kelas tp gune beli jam gambar gaban..

bukan cite pasal pamela pun gua nak bgtau sebenarnye..gua nak cite sal ketidaksabaran gua nak g panjat gunung pas raya ni..mentaliti gua tgh high sgt ni..even gua lum stat trening ngan betol..pak syed da suh tren lebih sket..
sebab gua tanker walopun badan gua ni kecik..

ntuk trip ni,kalo lengkap yong belar,korbu n gayong,maka da 5 dari 7 G7 gua da dapat..tau tak g7 tu hape?bukan g-string..G7..ia istilah bg 7 gunung tertinggi kat semenanjung..gunung yg melebihi 7000 kaki..dari aras laut..tak salah gua la..kalo salah tegor la..

then tggl tahan n ulu sepat je lg..
sebelum abis blaja,gua nak terai gred G7 ni..no meter wat..kire cam sef actuali*^*&(^ la.. tak reti aku nak menaipnye..haha...

maka pamela bertekad ntuk merebut jawatan biro yg dipegang oleh jeniper..pamela da susun 2,3 strategi yg bg pamela da cukup kuat ntuk kalahkan jeniper binti ahmad razimudin..sekian..

Friday, November 12, 2010

ringan mulut..binase!!

semalam..gua,marko dan jido g makan..saper..kedai biasa..yang harga mesra studen...lagi2 studen yang sengkek macam kitorg ni..harge mesti bajet..even tak de awek cun..kedai ni pun leh tahan la die punya taste..kalo mee tu ada rasa mee..tak rase roti bakar..kire okay la tu..kedai ni gak tempat nak lepak nengok bola..tak ramai yang layan bola kat kedai ni..sebab gua ngan membe2 gua da konker..remote kitorang sorok..

setibanya kami,si mamat ni da bangun..ada bola ke malam ni bang..tak de..jawab kami serentak seirama..selesai order,si mamat ni duk skali..nak beborak mungkin...pumpampumpam cite sal bola,kedai makan,gadis2 UiTM,umur,dan disentuh juga bab hobi..

sanmpai satu part tu...berkatalah ia.."tak pegi jalan2 ke malam?"tak pun,duit da tak de.....cukup2 makan je ni..ujung sem ni da susah sket..duit da banyak abis..jawab Marko..mewakili gua dan Jido yang kusyuk menyudu nasi..

Biasa la studen bang.."SUSAH KEMUDIAN TAK PE!!"muka sangat yakin...

Gua mamandang Marko..Marko memandang Jido..dalam hati yang iklas ni,memberontak nak gelak..tapi gua tahan..takut besembur mee goreng gua ni....

hey Mat, mane de orang nak besenang2 dulu besusah2 kemudian..peribahasa mane ko amik ni..adoi la..ilang fil gua nak makan lu wat lawak tak betempat..

Gelora di hati Salmah

setiap org ada cara nak amik feel dia sebelom masuk dewan peksa..n gua ngan senior2 umah gua ada cara tesendiri..cara ini kami prektikkan setelah menggugel kat gugel search..biasa la kan,sume mentel pas stady dengan tekun..stay up 25 jam sehari..ditambah lak ngan harapan keluarga di kampung..masing2 memikul beban yg  tak tehingga..

so,gua bekesempatan memperaktikkan cara tersebut..tatkala menunggu pintu dewan menjemput kami,kami ber6 melepak di dalam tandas..mulut ni tekumat kamit mengingat fakta..kalo ada 5 fakta,konpem hanya 3 yg dikumat kamitkan..apa tak nye,tengok rakan2 yg lain sibuk memegang nota pendek..anda?nota pun tak de..ada pun nak baca balik da tak paham..tp gua tau,mereka sama je ngan gua..just tak gugel cara yang kitorang wat..siyes..

lalu,di cucuh rokok..bg hilang neves..

masing2 muka mintak ditampor..


setelah disedut hingga ke puntung,masing2 bejalan ke dewan lagak studen ilmu penuh didada..namun,masing2 tak tahu hati menangis di dalam..

Thursday, November 11, 2010

hehehe..akhirnye..

my gurl hampir siap..jalan pintas..skrg nak pikir wat pospakom ngan rodtek je..harap2 sempat la siap..awal sem depan leh bawak sini..bosan da bawak moto gear kat kaki..layan gear kat tangan lak..hoho...

cite sal my gurl ni,gua penah ingin menjualnye kerana tekanan hidop pas abis metrik..punca drpd gua tolak untuk repit matrik..bapak gua tensen..gua sangat lah tak yakin nak repit metrik tu sebab cara belajor mmg tak sama..bukan gua je yg melalui saat pahit kat metrik ni..

tp gua pertahan kan gak my gurl gua tu..gua sematkan diri untuk repair balik..gua stat kumpul duit..ujung tahun 2005 gua dapat enjin yg tiptop..tp gua dapat lak masuk UiTM Penang..gua nak bawak..tp jauh sgt..gua simpan tepi umah..gua pesan kat bapak gua suh stat..sem 2,mak gua ofer moto baru..gua terima..my gurl gua abaikan..

tahun 2007,banjir besar..my gurl lemas dlm banjir..bapak gua tak sempat alih..dekat 2 tahun my gurl cmtu je..bila gua duk s.alam,gua makin panas tgk mat2 vespa tarik pikup..lantas cuti sem lepas,gua modifai my gurl,gua cabut pe yang patut..body gua anta cat,enjin gua anta kat Peja..

sempat kot siap..harap2 la..













doa2 kan la cepat siap ye..nnt gua bawak lu ol roun2 pandora..konpem!!

Tuesday, November 9, 2010

Abih da wah..

abih dah sem ni..td paper last..gua goreng secukup rasa sesuke hati gua...masa 3 jam tu gua gunakan sesungguh..haha....

tp setengah jam pertama adalah masa yg digunakan untuk memaki hamun dan mencaci maki diri sendiri akibat lengai tak stadi..malas macam gampang..nasib baik gak la bleh jawab..

masa untuk rilek2 pshyco dak umah umah yg lum abis lg....gua nak gaming n cari fitness nek trans titiwangsa..lokasi xtau lagi..dalam kampus cam bes je..



hoh..K.L STYLE!!!

Saturday, November 6, 2010

PUM PAM PUM PAM...!!!

hahaha..gelak dulu..baru cam gengster cite jahat kat TV2..

gua xpaham sungguh..gua cite sal menipu..bkn cite pasal gua kecewa ke apa..
gua mmg da terima sal tu..tak payah nak ulang mende yg sama..ulang yg tu je dari dulu..gua tau salah gua..mmg salah gua..lu xsalah pun..

konsep yg gua cite aritu sal menipu..menipu..paham?so,xde kena mengena ngan gua create cite yg bukan2 pasal lu..da jelas lu tipu gua..2 je..bukan 1 st time lu tipu gua..dulu gua terima jela lu tipu gua..da suka..wat la pe lu suka..

gua malas la nk pnjgkan mende ni..gua ok je ngan relation lu skrg..gua doa yg terbaik..aritu je gua panas..gua update kat blog gua..blog gua..suka ati gua la..kn?bukan gua cakap menda salah..

selamat berkahwin..panjung umur sampai ke anak cucu..

bukan da xnak kawan..ni cara terbaik gua wat masa ni..assalamualaikum..

Friday, November 5, 2010

lagi..

egain..n egain..










































  
Add caption  

Thursday, November 4, 2010

Kisah Abang Senja

"Udoh berbuih da mulut koi ni tegur dia.."ujar Samad..geram betol gua tengok samad hari tersebut..sebelum ni samad antara yang jarang memberi pendapat..sebab kalo si samad ni nak bg pendapat je,mesti dibangkang lepakers yg lain..tak kena mengena langsung kadang2 tu..tapi kes lates ni wat samad begitu tepanggil nak bg pendapat..diletakkan jabir plastik berisi gula ke dalam raga moto yamaha sukan bapaknye..

"Crite dia cmni.."stating samad penuh gaya..sempat samad mengeluarkan kahak yg terbuku di tekak..haaaiiikkkkktuuuiiihhh!!!...diludahnye laju,tepat ke selipar sendiri....hijau pekat..lantas tanpa memandang,di kuisnye selipar supaya dalam keadaan terbalik..samad nak focus sal crite dia..xnak timbul lak isu kahak mengganggu feel crite hotnye..rahmat,kasim dan jijo menahan gelak..tp mereka hormat semangat samad nak berpendapat..

da lama sangat da koi kabo ke shahrudin rosli tu suh dia beruboh..tpi sampei ke hari ni gitu la..mok dia pun sendiri da tak tau nak kabo ke dia guane..kalo ikutkan da bleh klasifikasikan tahap anok derhaka da tu..kite ni jangan la wat gitu..cukop le mok ayoh kite kabo skali je..ni lagi di kabo lagi suke wat mende hok mok aboh larang..tak tau ke tu da kire derhaka..derhaka!!tak masuk syurga weh..Samad dilihat semakin aggresif..

dicucuh kretek suria kotak penyetnye..fuuhhh!!asap kepul2 kuar..aok me ingat x mase kenduri umoh cikgu zamsalwani binti hj kamarudin ujung kampung tu?die boleh nyanyi lagu tiada lagi kidungmu by lefthended mase org baca nikoh..pasey sebenornye diae ada fair ngan si zamsalwani mase pas SPM..tp Zamsalwani dapat masuk UiTM..die pulok aggreget 3..B.M pun fail..mane la si Hj kamarudin nak bg rapat ngan anok bongsu tunggal pompuan die tu..nasib baik koi ada time tu..koi picit suis off set karaoke..bior ke lantok die nok maroh ke koi..koi nak jga majlis org tu..sebab Hj Kamarudin da pesan suh koi tgk2 kan budok2 ni..Samad makin seronok bercrite..

Paaaanggg!!!!!sekeping penampo laju melekat kat muke Samad...Samad bgn mencari empunye tangan..muka Samad pedih..bedenyut2 pipi gebunye..

"Mane gule??"aku da la penat wat keje kat kebun,nak minum air teh o panas wat basoh tekok..sekian menunggu aok beli gule..boleh pulok aok duk lepak sini...sedor dok hari da senja ni..cerite mende bes sgt tu sampai ke senje nak beceritenye?tengking bapak Samad..en Nazmudin Firdaus..balik!!!Samad angguk tanda paham..

Dikuis semule slipor bata tumit tinggi milik maknye..samad terlupa kahak yang diludah td belum kering..samad terasa lendir kahak dikakinye..tapi apa kan daye..samad kena balik cepat,anta gule..samad terlupa tujuan dia keluar tadi kerana disuruh membeli gule oleh bapaknye..gule abis..

Detik Samad kena penampor...

Monday, November 1, 2010

macam siyel..

da dekat setahun gua kena kencing rupanya..

citenye gini..thun lepas gua pegi umah ex gua..kenduri abg dia..gua datang dr pahang ke kedah untuk besama ngan dia stgh jam je kot..mmg xbebaloi la cite die..gua paham dia bz kenduri..gua sampai pun gua xbgtau..gua lepak blakang basuh pinggan....

sebelum 2 dia ada ckp membe dia dr kl nk dtg tolong..gua ok je..tp tipu la kalo gua xsyak pape..sebab sebelum tu ex gua ni da lain sket ngan gua..so, masa duk borak jap ngan dia gua tanya la,membe yg kl 2 xdtg ke?dia kata x..xjd datang..ooo..kata gua paham..

tup2 pg ni gua tgk gambo lu ngan abg n akak ipar lu,ngan adik lu and membe lu 2..senang cite tunang lu da sekarang..setahun da gua kena kencing..hancing beb..hancing..sungguh!!!lu tipu gua kata mamat tu tak datang..

untuk pertama kalinye ingin gua kata kat sini..sial la lu..siyesli..gua xpenah marah lu sekali pun..apatah lagi mencarut..lu pun tau..nape xterus terang je..lu nak dia lu cakap jela..

gua da dpt detek da sket2..membe gua ada nmpk..gua jauh..mane gua nak take care lu kat puncak alam tu..sbb tu gua acuh tak acuh je..lu da minat kat dia sgt..lu ckp je..jgn nak wat cite2..

ahh..mencarut lak gua kat lu arini..lu nak marah gua lu punya pasal..sebab lu tau lu da kencing gua..

Sunday, October 31, 2010

hidup biar semangat..

hidop ni biar besemangat..ate kalo bersemangat ni nak cite kaitan dia ngan hidop ni mmg da lama..nk bg pruf pun ambik masa dekat 8jam..besemangat ni we ol jgn prektik kat dalam kesukanan je..salah tu..aplikasi untuk besemangat ni bnyk cabangnye..olmos 60 cabang semangat ni dalam hidop kite..tak caya u ol search la kat web..

semangat hidop yang gua nak eleberet malam ni tertumpu kepada semangat berpasukan di dalam kelas..tapi disebalik itu bukan semangat berpasukan yg wujud..kebanyakkannye semangat berpuakan di antara sesama puak..dalam kelas gua saje dekat 25 puak ada..puak daun,puak api,puak batu,puak angin..puak ujan pun ada..puak ni sering beperang sesama mereka..xde la sampei betumbuk...perang dingin la..masing2 ngan hal puak masing2..

membawak kepada semangat hidop ni,kite kena yakin ngan kemampuan diri kite..cakap je tak gune..kite aplikasi kan dalam hidupan harian..

macam gua sekarang ni,gua besemangat waja nak stadi..tp dr ptg tadi membawak ke malam haram tak masuk2 pe gua stadi..nota da menimbun cam hape..ni la semangat hidop..semangat..yarghh...!!!cakap bleh la aspol..aplikasi le tgk guane....

shilake sungguh...minum jom..pening la nota sendiri nih..

Saturday, October 30, 2010

dum!dam!dum!dam!

hali ini hati wa manyak bunga..itu bunga haa,manyak kimbang...itu kimbang haa,talak kuncup2 punya..kenapa wa manyak liang ini hali,sabab wa punya suka la mau liang ini hali..wa mau liang esok hali pun wa punya suka la..lu apa bikin mau suluh wa liang semalam?pasai apa?

ali ini wa luluk umah saja..wa tilo,makan nasi limak limak manyak ngantok woo..haiya..wa mau main itu bola,tp itu budak lumah lain xde respon jugak maa..talak cukup olang camna mau main..tensen wa..tensen..

lu olang apa bikin?..kasi wat ilea mau bikin apa ini malam..

Monday, October 25, 2010

takde maknenye..

bagila seminggu pun stady wik,maupun sebulan..apetah lagi setahun..memang gua xstadi gak..

hadoi la..

bakpe la gua ni malas sgt..

ce rajin sket...sket je pun..

Friday, October 22, 2010

Dun wori papa!!

baru-baru sempat gua balik kampung jap..gua amik pakej 3 hari 2 malam..gua bukan leh belama sangat kat kampung ni..memang susah pulak gua nak balik ke Pandora semula..tertinking gak gua kan bes kalo dapat jawab pekse dari umah je..jarak jauh..huh!!


sampai2 je gua malam tu terus gua selak tudung saji..gulai patin..mak gua cam paham-paham je..gua bubuh nasi sambil layan diskaveri cenel..mak ngan bapak gua da tido pun..

soknye gua plan nak lepak umah membe gua..dengar cite dapat projek kambing 2.5 juta rupiah punya kos..pehh...juta beb..kemain lagi modal..petangnye gua ada date ngan miss Tanaka bapak gua..rimas gua tengok semak tepi umah gua tu..kurang2-kurang gua dapat seringgit dua buat beli rokok batang..

bapak gua da bagi hint semak kat kebun teritori masa holidey gua da tak dapat bapak gua nak cover..gua pun hangguk tanda paham..gile,takkan gua nak geleng..mau naik pelempang bapak gua..pas pekse gua balik n gua take over..dun wori papa..hohoho...

Sunday, October 17, 2010

mereka berwarna warni

sedang gua lepak dalam kelas, mata gua melilau tgk gelagat dak kelas gua..macam2 perangai..ada yg senyap, ada yg kecoh..ada yg xamik pot pun apa yg hepen dalam kelas..and macam biasa,ada yg masih menggali..setiap masa..

dak gurl kelas gua ni bleh tahan gak kalo bab melaram..kire bleh betanding la baju sape paling cantik..tp gua tau tu mungkin salah satu cara diorang memotivasi diri mereka supaya pegi kelas..gua suka pe tgk..tgk jela..nak puji takut koyak lak baju mereka dek kembang di puji..

berbaju cantik pun xguna kalo beg x cool..beg pun kena la mantap gak..kire cam pakej la..kan..baju da mahal, beg  pun kena shining2 gak..xkan nak pakai beg BEN 10 lak..memang tak kena la..ada yg tukar2 beg tiap ari..arini beg kuning,sok beg hijau katak pisang,luse coklat kulit ciku dan begitulah seterusnye..


sempat gak gua amik gambo..kot2 la ada masa terluang nak buh dalam blog...ni curik2 amik je..sape yg terlibat tu maapkan la gua k..sherin is luvin kot..kan?haa...pilih la nak yg mane satu..harga leh runding..







menarikkan warne-warne beg2 girl2 ni...beg dak laki xpayah le..dr sem lepas sampai ke ujung sem sama je..hahaha...besederhana la katakan...

gaye mesti "A"

gaya anak sedara gua semalam..becakap je sekarang...berangan pun bleh tahan gak..
duk layan upin ipin lak da jadi fevret baru malam2 sebelum tido....






xlama kemudian..
hohoho..

Friday, October 15, 2010

dah tu nok wat gone..

hahaha..maka berakhirlah waktu pembelajaran semester ni..pas ni gua kena pandei2 la stadi sendiri..gua kena berkeyakinan tggi..gua ingat nok buat jadual waktu pembelajaran la..yang sistematik dan terperinci..berdaya saing dan yang paling penting gua mampu ikut..haha..xleh blah lgsg..memang gua xpenah2 la nk ikut2 jadual ni..jadual kelas feil inikan pulok jadual sendiri buat..


oberol sem ni gua rasa cam bes sket la..gua dapat group yg sempoi dan bleh wat keja..paling bes group ngan TJ..perfek nye group..bila join ngan dorang,gua pun kena la perfek..harap2 perfek la dr pandangan dorang..


ni group ntuk esemen TP..gi Gopeng..syok2..n pas presen madam xtanya soklan,sebab da perfek..perghh..sronok sungguh..


then bnyk group ngan Sha n Fas...dorg dua pun sempoi dan rajin..n gua pun konpem kena rajin..leh katakan xde keja last minet..kalo ada pun xlast minet sgt gak la..sume on time anta..sem ni gak sronok bnyk prezen..n gua cam biasa gugup n jadi mangsa gelak..kerana kekalutan gua presen..gua memang lemah bab presen2 ni..mudah lemah lutut..


gua ada gak group ngan geng2 Raihana..ntuk FW wat shooting ty show..belakon pulok..n cm biase, watak gua mesti mantapnye sampei kena perli ngan dak2 kelas..2 pun nasib baik gua rejek2 scene2 x snonoh dan ntuk tontonan 18 tahun keatas je..hoho...brrr!!!xsanggup gua..


mandarin lak group ngan kimey,efa n seman..mandarin ni antara yg xleh blah..mata pandang diaolog yg disorok..nasib baik pakar camera2 trick ni..setel masalah..baru td tayang vidoe kat medem..n cam biasa,medem mengangkat jari tunjuk bagus..dua!!...


gua rasa sok gua da leh stat stadi da..kot..tapi..

gua ingat nak balik kmpg la jap..jom...

sahaja aku..

video

hoho....xde kena mengena ngan sesape..gua suka..

Thursday, October 14, 2010

Wednesday, October 13, 2010

gua penat..tolong la paham..

kepada kawanku serumah..

maaf diatas apa yg berlaku td..gua penat sangat..n apa yg terjadi tu memang habit gua. diharap umpama masuk telinga kanan kluor telinga kiri..jangan la di ingatkan kembali..anggaplah ia sebagai satu dugaan semasa berkawan..

sebenornye....
gua kalo penat n tetido,memang gua akan mengigau..

sekian,dari sahabat serumah lu ol..

ash kacak..

hahaha..

Tuesday, October 12, 2010

sirap limau..

sedor tak sedor nak final da..giler ahh..cepat btol..bnyk mende lagi gua tak cover..sangat bnyk..ahh..tak tau la mende nak jadi nih..bila nak stat cover..mggu depan kot..bleh2..style k.l mmg camni..malas lak gua nak menaip..feel tak mari lah..malam la sambung taip..

Monday, October 11, 2010

Gadis suke nyebok..

Kepada,

Dania, Brave girl, Jessica, Sara sexy, Meriam, mahupun Maria Ozawa...jangan kaco blog gua lagi...anoyin sungguh...

Rajah...

Gunung Rajah..
Delegasi 5 Universiti..
Gua rasa gua fit trip ni..hahahaha..

kem naning
Campsite Batu Hijau
Kenapa masam??haha
Gaya ni mahal..
ni pun mahal gak..
Dinner...
Teh o   ohh    teh o..
Europe style..haha

UiTM kepada UTM..
Begabung..
Suka Hati..

kem Naning Odw balik..
Bunga Paku Pakis...xsilap gua la..